Angående mitt egna klädmärkes framtid…

Jag har mer och mer börjat tänka som så att det här med att starta ett eget klädmärke kanske är lite hysteriskt? Det är ju knappast något man bara slänger ihop, liksom? Ja, om man inte heter typ Beckham eller är en hiphopstjärna, vill säga. Om man bara är en helt vanlig tjej i Sverige är det inte lika lätt och definitivt inte när man inte kan sy eller rita upp skisser. Varför inte jobba så som jag gör nu? Det går väl bra att jobba med kläder och mode utan att själv vara den som står för fiolerna, så att säga.

Nu vet jag inte om detta är en åsikt som kommer att hålla i sig, eller om det är så att jag ändrar mig imorgon, men just nu känns det som att jag hoppar det, men vi får se. Huvudsaken är att jag får jobba med kläder och mode för det är verkligen det som jag känner gör mig glad, så jag är så himla tacksam för att jag får jobba med det! Har precis fått in en fot som extraknäck på en av de coolaste second hand affärerna i stan också, så nu är det verkligen tipptopp att leva!

Om jag skulle ha ett eget klädmärke så skulle jag inte kunna hålla mig borta från skor för det är verkligen något som jag älskar! Tänk att få designa skor! Stövlar! OMG! Det måste vara ljuvligt att ha det som jobb! Varenda säsong är ju rolig att designa skor för då varenda årstid kräver sin typ av sko, så det skulle man ju kunna hålla på med från det att man vaknar tills man går och lägger sig! Det skulle i alla fall jag göra, för vad kan vara roligare att göra än att göra just det?