Vem är jag?

Hej!

Välkommen till min blogg!

Vem är jag?

Mitt namn är Kornelia men jag kallas för Coco eller Kokos. Båda de domänerna var upptagna så jag valde kokoskokos.se istället!

Jag är 27 år gammal och brinner för konst, mode och design. Jag är även lite av en träningsnarkoman och på min lediga tid hittar du mig oftast i terrängspåret eller på gymmet. Jag ”hatar” att sitta stilla och måste alltid ha något att göra.

Kvalifikationer och utbildningar

Reseledare på Apollo och Ving 2008-2011. Varit i Grekland, Turkiet och Spanien.

Genomförd utbildning på Konst/designskolan i Lund 2012-2014.

Utbildad PT: Eleiko Strength Coach Level 1, International Edition 2015

Om bloggen

Detta kommer främst att vara min personliga blogg där jag delar med mig av mitt liv. Kanske kommer det växa fram ett mer seriöst syfte med tiden, till exempel har jag tankar på att starta ett eget klädmärke och då är det perfekt att ha denna kanalen för att nå ut.

Men som det känns nu kommer jag uppdatera om allt möjligt här utan någon speciell agenda.

Mitt liv just nu

kokos träning

För tillfället jobbar jag deltid i en klädbutik på Götgatan i Sthlm samtidigt som jag filar på ett eget klädmärke. Som sagt så är jag ett träningsfreak och just nu är det fokus på styrkelyft och crossfit. Träning med fria vikter och skivstänger. Men jag är även ute i löparspåret ibland.

Förutom ett eget klädmärke har jag tankar på att börja jobba som privat PT. Jag är en person som gillar att ha många bollar i luften helt enkelt. Det kan ju vara både för och nackdelar med det, ibland känner jag att jag inte får något slutfört och bara börjar på nya saker. Men samtidigt tröttnar jag snabbt om jag är sysselsatt med samma sak för länge. Förhoppningsvis kanske jag blir lite mer strukturerad med hjälp av denna blogg.

Jag hoppas ni kommer att trivas och vill ni komma i kontakt med mig klicka här.